PRIPREMITE SE ZA POROĐAJ BEZ MEDIKAMENATA

Drage trudnice, buduće porodilje,
Ne zaboravite da je porođaj fiziološki (prirodni) čin. Na osnovu te fiziologije opstalo je čovečanstvo godinama pre nove ere i godinama u novoj eri do današnjeg dana. Konvencionalna (klasična) medicina u porođaj se uključila pre stotinak godina i uporno pokušava da sve porodilje stavi u isti šablon kako bi imala ,,potpunu” kontrolu nad porođajem. Samim tim je i porođaj “podignut” na viši nivo straha od porođaja. Takvim pristupom VI gubite svoju individualnost, autentičnost kao ne ponovljivo i jedinstveno biće na ovoj planeti koje ima umeće da se porodi na prirodan način.

VI znate da se porodite, a beba zna da se rodi!

Materica pomaže u tom činu. Ostali su posmatrači tog procesa. To znači da ste VI, BEBE i MATERICA jedini akteri u porođaju, gde god da se nađete. Bio neko pored vas ili ne. Porodićete se kada dodje trenutak za to, ma gde bili – u kući, na njivi, u automobilu ili liftu koji se zaglavio.

Porođaj ne čeka!

On se dogodi onog momenta kada je beba spremna da se odvoji od vas i izađe u spoljni svet.
Njenu odluku je vrlo bitno razumeti i ispoštovati. Dozvolite joj da se DOSTOJANSTVENO rodi, jer takvim pristupom joj šaljete snažne poruke:
Da je voljena!        
Da vam je bitna!
Da ima vašu podršku!
Da ima vašu zaštitu!
Veoma je važno da stekne samopouzdanje, u suprotnom to nije tako. Zato ne dozvolite da vas neko pokreće jer je DEŽURAN. Ne dozvolite da vas indukuju ili stimulišu ako za to nema medicinskog opravdanja.
Da biste ovo sproveli u delo morate biti spremni da osvestite čin svesnog roditeljstva.
Da li ste spremni za izazove ?
Da lj ste spremni na sve što dolazi ?
Verujem i znam da ćete biti, jer ću vas probuditi. Trenutak je da osvestite veličanstveni čin rađanja. On će otvoriti novo poglavlje  vašeg  života, bogatije i srećnije. Stalnom edukacijom i dugogodišnjim iskustvom,
pripremila sam veliki broj trudnica za prirodni porođaj. Verujem i znam da ću uspešno pripremiti i vas. Pomoćiću vam edukacijom da se vaše dete rodi sa što manje negativnih zapisa o sebi, drugima i svetu oko sebe.
Da li su vam se podigli uglovi usana? Moje se usne smeškaju!
Da li sumnjate? Ne sumnjaj te! Verujte mi! Znam i verujem da ću pomoći i vama.
Skoro da nema pitanja o porođaju na koje ne znam odgovor.