Šta je EFT ?

Zamislite na trenutak isceljujuću tehniku koja ne traži nikakvu opremu, hirurške zahvate ili korišćenje lekova. Da je primenljiva u svim oblastima života i ljudima različitog uzrasta? Primenljiva je kod: trudnica, beba, dece, školaraca, tinejdžera, studenata, mama, tata, baki, deki i svih drugih koji nas okružuju.
Teško je poverovati da tako nešto postoji! Da, postoji i zove se Tehnika emocionalne slobode – EFT. Sam osnivač tehnike Gary Craig kaže: “Probajte na svemu!”

Naše negativne emocije izazivaju čak i bol!

Naše megativne emocije (strah, tuga, bes, krivica,….) veliki su uzročnici čak i fizičkim bolovima i oboljenjima. Velika stvar je ta, da postoji način da se to reši. A taj način je EFT.
EFT je ekstremno moćan u individualnim tretmanima, ali isto tako i u grupnim tretmanima, ako ih radite u trudnoći i narvano, van nje. Energija grupe je izuzetno moćna i pokreće nas s više različitih nivoa.
EFT je tehnika kao prelep klavir,a od muzičara to jeste praktičara zavisi kakvu će muziku napraviti. S EFT  tehnikom možete raditi na površnom nivou, kao vid samo pomoći. Isto tako, zahvaljujući ovoj tehnici, možete putovati daleko u prošlost tražeći uzročnike stanja u kom se nalazite (npr. ako živite u strahu, besu, itd.).